Crear un delegat per als nuclis de Sant Joan les Fonts, punt d'unió de les dues candidates al municipi

El punt de discordança entre les candidates de JuntsxCatalunya i d’Esquerra Republicana va arribar amb l’ús que s’ha de donar al mas de Ca la Puntia, a Begudà.

Les dues candidates: Maria Vidal, a l’esquerre; i Isable Rigat, a la dreta (Pau Masó)


Ahir el vespre es va emetre el debat de Sant Joan les Fonts amb les dues candidates: Maria Vidal de JuntsxCatalunya i Isabel Rigat d’Esquerra Republicana. Crear un fòrum d’empreses, ampliar l’oferta de pisos per a joves i gent gran i destinar un delegat als nuclis agregats a Sant Joan van ser alguns punts en què van estar d’acord les dues candidates. Isabel Rigat, d’Esquerra, va explicar que volen tenir una persona encarregada del seu equip que faci d’enllaç entre els nuclis de La Canya, Begudà i Sant Cosme i l’Ajuntament.

 

El gran nombre d’equipaments que té actualment el municipi, sobretot al nucli de Sant Joan, va ser el punt discordant durant el debat. Mentre Rigat va afirmar que cal habilitar l’espai de Ca la Puntia pels veïns de Begudà, Vidal va assegurar que fer aquest pas és una gran inversió i que, en tot cas, hauran de ser els veïns qui decideixin què volen fer-hi.

 

Sant Joan les Fonts tindrà relleu a l’Ajuntament després de 26 anys d’alcaldia convergent amb Joan Espona. Un relleu que de ben segur liderarà una dona, ja que és l’únic municipi de la Garrotxa que presenta dues candidates aquest 26 de maig.

 

TORNA A ESCOLTAR EL DEBAT

Respon