Crida a la participació, últim missatge de campanya

Últim dia de campanya. Avui es posa punt i final a quinze dies d’alta intensitat política. Els partits fan una última crida a la participació aquest diumenge, on més de 23.000 olotins estan cridats a votar. A Olot vuit candidats lluiten per l’alcaldia de la capital de la Garrotxa.


A menys de 48 hores per les eleccions municipals, els candidats d’Olot han enviat els últims missatges de la campanya electoral. Després de dues setmanes amb desenes d’actes polítics, les formacions ja han jugat totes les cartes i miren el diumenge amb expectativa.

Des de Junts per Catalunya, Pep Berga crida a la participació per fer d’Olot “una ciutat que prosperi”.

 

Per la seva banda, la candidata d’ERC, Anna Barnadas diu a Ràdio Olot que cal tenir “vocació” per les urnes.

 

Des del PSC, el cap de llista Josep Guix, demana anar a votar aquest diumenge amb “el cap i amb el cor”.


Pel que fa a la CUP, Riera demana a la ciutadania llegir programes i propostes per poder escollir “la persona més honesta”.

 

El candidat d’Olot en Comú, Xavier Garcia, aprofita l’últim sospir de la campanya per demanar noves idees a la ciutat.

 

Des dels partits que no tenen representació i es presenten per primera vegada també demanen anar a votar. El candidat de Ciutadans és Santi Vizern.


Des de VOX, Ignasi Mulleras, també crida a anar a votar per frenar “el fanatisme”.

 

A part de tots aquests partits, el diumenge també es presenta el Partit Comunista, amb Miguel de la Cruz com a cap de llista. En total vuit llistes que es disputaran el futur de la ciutat per als pròxims quatre anys.

Respon