Crida del Gran Recapte a la ciutadania

L’organització demana voluntaris per a l’edició d’enguany a la Garrotxa. Se’n necessiten un centenar i han detectat una davallada amb relació a l’any passat. La iniciativa solidària se celebrarà el 23 de novembre. El 2018 es van recollir 13.000 productes d’alimentació.

Els voluntaris són part fonamental del Gran Recapte (Gran Recapte)


Per fer de voluntari només es necessita disponibilitat. Hi ha tres torns diferents durant el dia i les tasques que es fan són de recollida d’aliments i organització dels productes. Una de les tècniques del Consorci d’Acció Social i responsable del Gran Recapte a la Garrotxa, Marta Teixidor, explica que aquest 2019 s’ha detectat una davallada de voluntaris respecta l’any passat.

 

Per això, la iniciativa fa una crida a la ciutadania a participar en el Gran Recapte que serà el dia 23 de novembre. Teixidor explica quins són els requisits per fer de voluntari.

 

La crida de voluntaris es fa a Olot, tot i que el Gran Recapte també se celebrarà a altres municipis de la Garrotxa. L’any passat la iniciativa va patir una forta davallada de donacions. En la seva jornada central, el 2018 es van recollir la meitat d’aliments que el 2017. En total van ser 13.000.

Respon