La Cursa de la Dona de Sant Joan, una marxa multitudinària contra el càncer

Es farà diumenge i, a hores d’ara, ja hi ha més de 1.100 participants apuntats. El recorregut, de sis quilòmetres, sense desnivell i que barreja camins urbans i rurals, és apte per a tots els públics.


Fa mig any, la Garrotxa ja es va bolcar amb la Cursa de la Dona de les Preses i ara tot indica que farà el mateix amb la de Sant Joan les Fonts. El ritme d’inscrits és semblant, perquè a menys d’una setmana perquè se celebri, ja s’ha superat el miler de participants apuntats. A hores d’ara, n’hi ha 1.100 i fins diumenge el nombre encara podria créixer. Les inscripcions ara costen deu euros i tots els beneficis aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que treballa per als malalts de càncer i el seus familiars.

La marxa es podrà fer corrent o caminant, fins i tot hi podran participar persones amb mobilitat reduïda i, tot i ser una Cursa de la Dona, també s’hi poden apuntar homes. En definitiva, és una marxa oberta a tothom que vulgui posar el seu granet de sorra contra el càncer.

La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts se celebrarà diumenge a les deu del matí amb un recorregut de sis quilòmetres que començarà al pavelló i portarà els participants, entre d’altres, al nucli antic del municipi, al pont medieval, a la ruta de Fonts i Verlets i a la Canya, abans de tornar pel carril bici. A banda de la marxa a peu, també hi haurà altres activitats paral·leles per amenitzar una jornada esportiva, festiva i molt solidària.

Respon