David Bigas, el jugador de Peralada que lluita per guanyar la lliga amb l'Olot

Es podria proclamar campió al camp del seu poble amb la samarreta de l’equip visitant. Ell diu que porta la rivalitat amb normalitat i que diumenge no jugarà contra el Peralada, sinó contra el Girona.

Bigas, en un partit d’aquesta temporada al camp de la Pobla (Isaac Planella)

Diumenge, al Camp Municipal de Peralada només hi haurà un jugador pròpiament d’aquest municipi de l’Alt Empordà. I no jugarà a l’equip local, sinó al visitant. És David Bigas, nascut aviat farà 23 anys a Figueres, però que ha crescut i viu a Peralada. El jugador de l’Olot s’enfrontarà diumenge al conjunt del seu poble, tot i que hi posa un matís. Creu que el Peralada no és el mateix club, que ha perdut la identitat, però assegura que entén que acceptés l’acord d’afiliació amb el Girona. Són declaracions al Tercer Temps de Ràdio Olot.

Ser filial del Girona ha permès al Peralada fer un salt qualitatiu més que significatiu: a l’estiu va construir una plantilla nova de trinca respecte de la temporada passada i ara s’ha classificat per a la promoció d’ascens a Segona B, cosa que no havia aconseguit mai en tota la seva història. A més, lluita per ser campió i, coses del destí, ho fa la temporada que l’Olot té el mateix objectiu. Diumenge, els dos equips s’enfrontaran en un dels partits més esperats de la temporada i s’accentuarà una rivalitat que David Bigas diu que porta amb normalitat. A Peralada, l’aturen al carrer, tot i que les dues derrotes consecutives han apaivagat una mica els ànims dels peraladencs.

La lluita per la titularitat

Després de tres jornades fora de l’onze, Bigas va tornar a ser titular en l’últim partit contra la Jonquera. A la primera volta, va ser un fix al lateral esquerre de l’equip, però a aquesta segona, ha tingut la competència de Lluís Micaló, que ha convençut l’entrenador, Ramon Maria Calderé, en més d’una ocasió per la seva polivalència.

De cara al Peralada-Olot d’aquest diumenge, Bigas i Micaló es tornaran a jugar un lloc al lateral esquerre. En la roda de premsa prèvia al partit, Calderé ha admès que és un dels dubtes de l’onze, però ha amagat les cartes.

Respon