Demanen que els restaurants de la Garrotxa tinguin en compte les persones veganes

Des de la Fundació Fauna asseguren que aquesta cuina, ara mateix, té molt poca oferta a la comarca i des de la fundació animalista ja s’han posat en contacte amb organismes garrotxins perquè els establiments l’incloguin a la seva carta. El col·lectiu vegà té la intenció de crear, pròximament, una associació per defensar i promoure els seus ideals.


No menjar ni utilitzar cap producte d’origen animal. Aquesta és la filosofia del moviment vegà que cada vegada segueixen més ciutadans. A la Garrotxa, el col·lectiu creu que no se’ls té en compte en molts restaurants. Per això, a través de la Fundació Fauna volen demanar que el veganisme també tingui lloc a la cuina volcànica. Ho explica el responsable de la fundació animalista, David Serramitjana, en declaracions a Ràdio Olot.

 

El col·lectiu vegà es queixa que actualment hi ha poca oferta i que els restaurants garrotxins no els tenen en compte. Serramitjana explica que ja s’han posat en contacte amb Turisme Garrotxa per parlar de possibles iniciatives. El responsable de la Fundació Fauna també assegura que, tot i la tradició càrnica de la Garrotxa, el moviment vegà és compatible.

 

Des del col·lectiu vegà i la Fundació Fauna tenen pensat crear una associació per seguir promovent i defensant els seus ideals. Es calcula que prop d’un 8% de la població a l’estat espanyol és vegana.

 

Respon