Denuncien botellades il·legals a Tortellà amb 200 persones en plena pandèmia

Són trobades organitzades a través de les xarxes socials que van començar en ple confinament i s’han anat repetint durant tot l’estiu. Hi participen joves d’arreu de la comarca que beuen i posen música en espais apartats. L’Ajuntament ho ha denunciat als Mossos d’Esquadra, però alerten que es tracta d’un problema de consciència.

Imatge d’una de les trobades fetes a Tortellà (@JandeSantJoan)


Tortellà va començar a detectar trobades a la primavera. En ple confinament ja es feien convocatòries a la zona de la pedrera i el cementiri municipal. S’han detectat petites trobades, però també concentracions de centenars de persones. Ho explica l’alcalde del poble, Josep Reig, a Ràdio Olot.

 

Restes de les botellades a la zona del cementiri de Tortellà (@JandeSantJoan)


Les trobades es convoquen a través de les xarxes socials i hi participen joves de tota la comarca. L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb les persones organitzadores i també ha denunciat la situació a Mossos, però creuen que el problema ve de fons.

 

L’alcalde del poble també explica que aquestes trobades van acompanyades d’incivisme. Els veïns de Tortellà es troben amb ampolles i gots de plàstic per l’entorn on es convoquen les botellades. A més també s’han trobat amb vehicles que circulen de nit a gran velocitat o motos que fan maniobres perilloses.

 

Respon