Desapareixen els arbres de Verge de Fàtima per seguretat

Voreres més amples, més seguretat i arbres nous. Són algunes de les millores que s’estan fent al carrer Verge de Fàtima d’Olot. Ara mateix s’han eliminat tots els arbres que hi havia, però l’Ajuntament assegura que se’n plantaran de nous.

El carrer Verge de Fàtima abans de les obres. (Google)

Les faroles i els arbres ja no faran nosa als vianants a l’hora de desplaçar-se per la via. Fins ara, les persones en cadira de rodes o aquells que portaven un carretó tenien dificultats per passar per la vorera. A principis d’estiu l’Ajuntament hi va començar a posar remei asfaltant la via. Ara, el Verge de Fàtima s’ha quedat desert, s’han eliminat totes les plantacions i això ha preocupat els veïns. L’alcalde d’Olot, Mia Corominas, assegura que: “es tornaran a plantar nous arbres que permetin una correcta il·luminació de les faroles”.

La nova via permetrà que el pas dels vianants sigui més còmode i fàcil. Corominas assegura que: “era un problema desplaçar-se pel Verge de Fàtima”.

Els aparcaments que hi havia fins ara al carrer quedaran intactes i s’espera que de cara a la tardor l’obra estigui acabada.

2 Responses to “Desapareixen els arbres de Verge de Fàtima per seguretat”

  1. Joan

    Potser s’hauria de començar a canviar la manera de pensar i en comptes d’això, eliminar algun carril per a cotxes o inclús carrers sencers i plantar-hi arbres al seu lloc creant així zones i Passejos verds. No volem una ciutat mes sana? Més bonica? més natural?

    Respon
  2. ADA

    Espero que el Sr. alcalde no aprofiti per treure altra vegada el seu pot de pintura blava i col·locar màquines ‘tragaperras’ TAMBÉ EN AQUEST CARRER.. L’Ajuntament d’Olot s’ha passat amb els PARQUÍMETRES!! PROU ABÚS!

    Respon

Respon