Desenes de garrotxins a les Marxes per la Llibertat

La iniciativa de l’ANC vol mobilitzar la ciutadania per arribar a peu a Barcelona des de cinc punts diferents del país. Els garrotxins estan cridats a participar en la marxa de Girona on es recorreran 100 quilòmetres en tres dies fins a la capital de Catalunya.

Els caminants a Girona, on comença la primera etapa (Ràdio Olot)


Des de l’Assemblea Nacional Catalana asseguren que és un repte difícil però que es veuen capacitats gràcies a “la força de la gent”. Durant els últims dies ha estat un constant de persones al local de l’ANC demanant informació sobre la iniciativa. L’Assemblea calcula que poden ser centenars els garrotxins que participin en la marxa de Girona a Barcelona. La Magda Ripoll és portaveu de l’ANC d’Olot.

 

Les marxes constaran de tres etapes d’un total de 100 quilòmetres que es faran en els pròxims tres dies. La de Girona anirà avui fins a Sils i al vespre acabarà a Malgrat. L’Assemblea ha organitzat cotxes privats i autobusos perquè tothom qui ho necessiti pugui desplaçar-se sense agafar el cotxe.

 

Per aquells que ho vulguin, també s’habilitaran pavellons per quedar-se a dormir al punt de finalització de cada etapa.  Les cinc marxes que comencen avui acabaran divendres a Barcelona en una gran concentració que coincidirà amb la convocatòria d’una vaga general.

Respon