Detectat un positiu de coronavirus a l’escola Greda d'Olot

S’ha aïllat el grup i una professora i ja s’han fet proves PCR a tots els alumnes de la classe. De moment, no s’ha detectat cap altre contagi. L’infant va presentar símptomes dijous passat i se li va fer la prova divendres. Ara el grup seguirà el curs de forma virtual els pròxims 14 dies. Es tracta del segon cas que apareix a la Garrotxa des de l’inici del curs escolar. 

L’Institut escola Greda d’Olot, l’antiga Escola Llar (Pau Masó)


El cas de coronavirus detectat és el d’una nena de cinquè de Primària. El dijous passat l’infant va tenir febre i el centre va activar el protocol. El divendres se li va fer la prova i va donar positiu. De seguida es va aïllar tot el grup classe d’una vintena d’alumnes i se’ls hi van fer proves dissabte. De moment, Salut no ha detectat cap altre positiu.

També s’ha aïllat la tutora de la classe. Va ser l’única professora que va estar en contacte amb el grup. El centre, l’antiga escola Llar d’Olot, ha habilitat totes les eines perquè els alumnes que es troben aïllats a casa puguin seguir el curs de manera virtual.

Es tracta del segon cas de coronavirus que apareix en un centre escolar de la Garrotxa des de l’inici de curs. El primer va ser a l’Escola d’Art d’Olot i es va aïllar una dotzena d’alumnes i una professora.

Respon