Detenen dos homes a la Garrotxa després de robar en un supermercat de Vic

Els Mossos els van aturar per no dur l’adhesiu de l’ITV i van localitzar diversos productes alimentaris sostrets.


La detenció es va produir dilluns a Sant Esteve d’en Bas. Es tracta de dos homes, de 22 i 30 anys. Els agents els van aturar en un control a la rotonda de la C-152 per no portar l’adhesiu de l’ITV. En identificar els dos ocupants del cotxe, van veure que als seients del darrere hi havia una gran quantitat de productes alimentaris i ampolles de begudes alcohòliques. En concret, van trobar 54 torrons, 11 caixes de bombons i 27 ampolles de licor. Els homes no van donar cap resposta coherent sobre la seva procedència. Després de fer diverses indagacions, els Mossos van saber que els productes s’havien sostret d’un establiment d’Osona i que el valor total de la mercaderia era de més de 600 euros.

Durant l’escorcoll, també van intervenir unes tenalles i van comprovar que, a més duien posats sota els pantalons unes peces de roba elàstica per poder amagar els objectes que robaven.

Els detinguts, amb antecedents per fets similars, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

El passat 21 de novembre també es va detenir un home per a fets similars, en aquest cas a supermercats de la Garrotxa.

Respon