Detenen quatre veïns d’Olot per entrar a robar en una casa de Colera

Es tracta de tres homes i una dona. Tres d’ells ja tenia antecedents per fets similars. Els Mossos es van enxampar poc després de cometre el robatori a la localitat empordanesa. S’ha obert una investigació i no es descarta que puguin estar relacionats amb més robatoris. 

El material robat (Mossos)


Els lladres tenen entre 39 i 46 anys i la dona, 24 anys. Tots són veïns d’Olot. Els Mossos d’Esquadra els van detenir el 13 de juny després d’entrar a robar en un habitatge de Cala Rovellada de Colera. Cap a les set de la tarda, la policia va rebre l’avís. Mentre feien les comprovacions, una altra patrulla va localitzar molt a prop de la zona quatre persones, que coincidien plenament amb la descripció que tenien dels sospitosos. Els agents van veure que portaven una gran quantitat de material, del qual els identificats no van saber explicar-ne la procedència. Hi havia material de busseig, un bufador de gas, un altaveu, un carregador de bateries, diverses ulleres de sol, material informàtic, onze canyes de pescar i ampolles de diverses begudes alcohòliques.

Davant les evidències, els mossos van detenir les quatre persones per la seva presumpta implicació en el robatori. Una d’elles, a més, tenia diferents ordres de detenció i ingrés a presó pendents per diversos robatoris.

Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar el 14 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.
La investigació continua oberta i no es descarta que puguin estar implicats en altres robatoris.

 

Respon