Detenen tres lladres per diversos robatoris a Olot

La Policia Municipal va enxampar dos homes in fraganti robant a l’interior de vehicles estacionats i també en un comerç de la ciutat. La mateixa Policia també ha detingut un altre home que estava forçant una finestra d’un domicili. Les detencions van tenir lloc el passat cap de setmana i amb poques hores de diferència.

Imatge d’arxiu (Ràdio Olot)


La primera detenció es va produir el passat dissabte 25 de juliol. La Policia Municipal d’Olot va rebre l’avís d’un veí que alertava de dos homes que estaven intentant obrir vehicles aparcats al carrer Closells. Els agents es van desplaçar fins a la zona i els van enxampar intentant entrar en un comerç del carrer Pou del Glaç. Durant l’escorcoll als dos lladres, la Policia va trobar eines per forçar panys i també objectes sostrets dels vehicles. Els dos homes, de 29 i 37 anys, i veïns d’Olot, van passar a disposició judicial. Tots dos van quedar en llibertat aquest dilluns.

L’endemà d’aquesta detenció, el diumenge 26 de juliol, la Policia Municipal en va efectuar una altra. Els agents van enxampar un jove també resident a Olot i de 23 anys que estava forçant la finestra d’un domicili per entrar-hi a robar. Els fets van passar al carrer Roser. El jove va passar a disposició judicial i al cap de poques hores va quedar en llibertat. Es dona el cas que el lladre ja havia estat detingut feia poc temps per uns fets similars, i també havia estat posat en llibertat.

Respon