Detingut un home per robar a dos domicilis i quatre vehicles d'Olot

Agents de la comissaria d’Olot van detenir el dia 24 de juny un jove de 23 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili a Olot, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l’interior de domicilis i quatre delictes de robatori amb força a vehicles.

La comissaria d’Olot (Ràdio Olot)

Els agents van rebre l’avís que en el pàrquing d’un supermercat d’Olot, es podria estar produint un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. Quan hi van arribar, tot i no observar cap vehicle forçat, van trobar un noi ocult darrere uns cotxes amb la clara intenció d’amagar-se dels policies. El van identificar i van rebre l’avís que s’havia produït un robatori amb força en un habitatge molt proper al pàrquing. Davant l’alerta, els agents també van escorcollar el jove i li van trobar pertinences que havien estat robades a la casa.

Quan els Mossos van realitzar les comprovacions a l’habitatge robat, hi van trobar un bossa plena d’objectes que no eren propietat del amos del pis. Les investigacions van portar a saber que eren del lladre que havia accedit a l’immoble. Gràcies als objectes trobats al domicili també van poder constatar que el jove també era el presumpte autor de fins a quatre robatoris amb força a vehicles i d’un altre robatori amb força en un domicili d’Olot.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 26 de juny a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

One Response to “Detingut un home per robar a dos domicilis i quatre vehicles d’Olot”

  1. Justícia

    Llibertat amb càrrecs i a seguir robant cases i vehicles per Olot amb total impunitat! Fàstic de justícia i de país! Deportació ja de tota aquesta xusma delinqüent!!!

    Respon

Respon