Detinguts tres joves per robar a un bar d’Argelaguer

Els fets van passar la matinada d’aquest dimecres, quan els tres lladres van entrar a la força a l’establiment i es van endur els diners de la caixa. Es tracta de dos joves de 18 anys, veïns d’Olot i Santa Pau, i un menor d’edat.

 


Els Mossos els van detenir en un control el mateix dimecres 5 de febrer. Els agents van interceptar un cotxe que circulava a gran velocitat a la carretera de Santa Pau i van identificar els tres nois. Hores abans havien entrat a robar a un bar d’Argelaguer i havien sostret la caixa registradora i una nota de l’establiment. Els Mossos van trobar dins el cotxe un folre de roba i 190 euros.

Els lladres havien fet el robatori durant la matinada i utilitzant una tapa d’embornal per trencar el vidre de la porta d’entrada. Els joves van fugir posteriorment amb el turisme que van acabar interceptant els Mossos.

Els detinguts, dos joves de Santa Pau i Olot de 18 anys i un menor d’edat, ja tenien antecedents policials. Van passar el dia 6 de febrer a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Respon