Deu infants i dos monitors aïllats per un cas de coronavirus a l’Estiu Riu d’Olot

El positiu és un dels dos monitors i, per prevenció, s’ha posat en quarantena el grup d’infants que convivia amb el jove, a més del monitor de suport que acompanyava el grup. La limitació de les ràtios ha permès no haver d’aïllar els altres grups i monitors del casal.

Imatge d’arxiu (ACN)


El cas s’ha donat a conèixer aquest dilluns. Un dels monitors d’un dels casals que engloba l’Estiu Riu d’Olot ha donat positiu per coronavirus. Això ha comportat que, ràpidament, s’aïllés tot el grup que convivia amb el monitor. Són deu infants i un monitor de suport. En total, doncs, són 12 les persones aïllades al seu domicili. La situació s’ha comunicat a totes les famílies i l’Ajuntament d’Olot, organitzador del casal, també ha traslladat la situació al Departament de Salut que està fent el seguiment del cas.

Les mesures preventives adoptades aquest estiu als casals obligaven als ajuntaments i entitats organitzadores a fer grups de convivència de màxim deu participants. Els grups no poden comunicar-se amb la resta d’infants del casal per tal d’evitar contagis. Així, doncs, el protocol ha permès aïllar només el grup afectat pel positiu i no haver de tancar tot el casal. La resta d’infants i monitors de l’Estiu Riu segueixen l’activitat habitual.

One Response to “Deu infants i dos monitors aïllats per un cas de coronavirus a l’Estiu Riu d’Olot”

  1. Estiu riu

    S’han fet els PCR partinents i tots inclosa la persona suspitossa d’estar infectada negatius.

    Respon

Respon