Dinàmig impulsa un portal web amb tota l’oferta gastronòmica de la Garrotxa

L’agència d’innovació de la comarca respon així a una de les necessitats que el sector li va traslladar durant el confinament. Es tracta d’un espai web que es preveu activar a principis del 2021 i que permetrà tenir tota l’oferta de restaurants i productors de la comarca a només un clic. 

Presentació de la iniciativa de Dinàmig (Pau Masó)


El portal recollirà tots els bars, restaurants, botigues d’alimentació i productors autòctons de la Garrotxa. Es tracta d’una acció reclamada des del sector de l’hostaleria i que Dinàmig ja hi ha posat fil a l’agulla. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, diu que és “la peça que faltava” al col·lectiu.

 

La iniciativa va sorgir en ple confinament i el mateix Consell Comarcal de la Garrotxa va demanar que s’impulsés per donar suport a un sector que ha quedat especialment tocat per la pandèmia. L’Agència Dinàmig ja hi està treballant i espera tenir-ho a punt a principis del 2021.

 

La plataforma pretén també donar visibilitat als productors garrotxins descobrint la seva especialitat i on estan ubicats. La iniciativa s’inclou dins el Pla de Reactivació Econòmica d’Olot que pretén ajudar el sector econòmic a fer front a la crisi de la covid.

 

 

Respon