Divendres s'estrena la música de la faràndula adaptada per a orquestra

Aquest divendres 1 de maig s’estrenarà ‘Reminiscències de la faràndula olotina’, la versió simfònica de la música dels Gegants que ha fet Albert Guinovart. El famós compositor barceloní interpretarà la peça amb la GIOrquestra i demana als olotins que tinguin la ment oberta quan l’escoltin.  

albertguinovart_joeltallant

Albert Guinovart al piano amb Marcel Sabaté (Joel Tallant)

El compositor i pianista barceloní ha orquestrat la música de la faràndula d’Olot i assegura que li ha suposat una barreja d’orgull i de por. Guinovart és compositor d’espectacles com Flor de nit i Mar i cel i el 2012 va tenir part de l’Oscar a la millor banda sonor per The Artist. En el seu currículum, ja hi consta una experiència similar a la proposta que presentarà demà passat al Teatre Principal. Va fer la Rapsòdia de la Patum, va agradar als berguedans i ara espera que passi el mateix amb els olotins. Per això, els demana que tinguin la ment oberta quan l’escoltin per primera vegada.

La peça, anomenada Reminiscències de la faràndula olotina, l’interpretaran la GIOrquestra de Marcel Sabaté i el mateix Guinovart divendres al Teatre Principal en dos torns. El primer, a dos quarts de sis de la tarda, i el segon, a dos quarts de deu de la nit.

Respon