Divendres s'estrena la primera exposició d'Àmbit Sant Lluc amb 100 obres

Aquest divendres es fa la presentació d’Àmbit Sant Lluc amb la seva primera exposició. Serà una  exposició col·lectiva amb un centenar d’obres dels diferents pintors que han format l’Escola de Dibuix Olotina. El col·lectiu fa temps que s’ha posat en marxa i han enviat 150 cartes. 

SONY DSC
Presentació de l’exposició 

Aquest divendres a les set a l’antiga galeria d’art Arcadi Calzada s’estrena la primera exposició pictòrica d’Àmbit Sant Lluc. Aquesta entitat vol recordar, posar en valor i difondre el llegat dels diferents artistes que ha tingut al llarg dels anys Olot. S’hi podran veure un centenar d’obres que els han cedit. Una de les impulsores, Concepció Batallé, ha explicat que volen protegir el patrimoni artístic i no descarta que més endavant aquest llegat sigui per la ciutat.

A l’exposició han assenyalat que hi haurà molt olis però també d’altres tècniques, mides i mostres de modelatges a més d’escultures. La galeria està oberta per a veure-ho els divendres i dissabtes als vespres durant el mes d’agost. Des de l’entitat, Toni Nuñez, ha explicat que van enviar moltes cartes però temen que es deixessin algú. Tot i això, hi ha hagut pocs retorns dels enviaments postals fets.

L’associació Àmbit Sant Lluc ha volgut agrair a l’Ajuntament d’Olot el compromís i l’empenta en tirar endavant aquest projecte que ja feia anys que tenien en ment i no havien rebut suport de l’administració fins ara.

Respon