Diversos actes suspesos a la Garrotxa per la coincidència amb la manifestació del 26-O a Barcelona

Concerts, activitats, conferències o celebracions han quedat tocades per la concentració de dissabte. Moltes entitats locals han decidit posposar la data de les seves activitats.

Les entitats sobiranistes han fet una crida a la mobilització aquest dissabte a Barcelona (Pau Masó)


Amb motiu de la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona han estat moltes les entitats garrotxines que han decidit posposar actes que coincidien amb la convocatòria. La Jornada Remoure per Incloure organitzada per la Xarxa de Professionals per a l’Escola Inclusiva de Catalunya que s’havia de celebrar a Olot, ha quedat anul·lada i pendent de nova data. El mateix ha passat amb la celebració dels 50 anys de l’Escola petit Plançó.

En l’àmbit cultural, Joan Josep Mayans ha suspès el seu concert que havia de fer a Can Berberí. I Èlia Teis ha fet el mateix amb el seu espectacle de dansa previst per dissabte a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. Aquest acte es farà el 14 de novembre al mateix lloc.

I el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca ha decidit posposar l’entrega dels Premis Jordi Pujiula per al 30 de novembre. Es farà també a Can Trona, tal com estava previst.

 

Respon