Diversos Ajuntaments de la Garrotxa treballaran aquest 12-O

La Vall d’en Bas, Mieres, Montagut, Riudaura o Sant Jaume de Llierca són alguns dels consistoris que obriran aquest 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, i faran festa divendres. A Olot, l’Ajuntament estarà tancat al públic. Prop del 50% dels comerços de la ciutat han decidit obrir. El 12 d’octubre tindrà un seguiment distès i a títol individual en el sector comercial.

Façana de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, un dels que obriran aquest 12 d’octubre


12 d’octubre a la carta. Diversos Ajuntaments han decidit obrir, altres ho faran a mig gas i alguns tancaran. A la Vall d’en Bas, Montagut, Argelaguer, Mieres, Riudaura i Sant Jaume obriran com un dia normal i faran festa el divendres. Per altra banda, Besalú i Castellfollit de la Roca obriran a mitges amb alguns serveis tancats. Sant Joan les Fonts, Sant Feliu de Pallerols o el Consell Comarcal han decidit directament fer festa. Pel que fa a la capital de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot estarà tancat al públic.

El 50% dels comerços d’Olot obriran

En el sector comercial, les grans superfícies estaran tancades, però des de l’Associació de Comerciants d’Olot han assegurat que un 50% dels comerços obriran durant el dia de demà. . Han recordat que no és un dels dies festius autoritzats pel calendari del Departament d’Empresa. Per aquesta raó, NO recomanen als comerciants que cal fer, sinó que ho deixen a una decisió individual i lliure.

One Response to “Diversos Ajuntaments de la Garrotxa treballaran aquest 12-O”

  1. AJUNTAMENT DE BEUDA

    A l’ajuntament de Beuda també hem obert.

    Respon

Respon