Dolors Rusiñol captura l’instant i la quotidianitat en una exposició a Olot

La pintora osonenca que viu a la Garrotxa mostra les seves últimes creacions produïdes durant el confinament i que giren al voltant de situacions del dia a dia, la dansa del Sismògraf o el collage. Es tracta d’una de les primeres exposicions que l’artista fa a la comarca després d’haver exposat a altres llocs del món. 

Dolors Russiñol davant d’alguns dels seus quadres (Pau Masó)


Nascuda a Vic, però amb tota una vida a Olot i la Garrotxa, Dolors Rusiñol exposa a casa. La, fins fa poc, professora de dibuix, pintura i il·lustració de l’Escola d’Art havia exposat a sales de Barcelona, Vic, Granollers, Toulouse, París, el Japó o Dinamarca, però en poques ocasions ho havia fet a la Garrotxa. Ho remarca la directora dels Museus d’Olot, Montse Mallol.

 

Foto: Pau Masó


Des d’aquest cap de setmana, la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa acull l’exposició “situacions.Rusiñol Masramon”, on l’artista de Vic exposa diferents grups de pintures que va crear durant el confinament. Principalment es mostren situacions quotidianes i també quadres que capturen algun dels espectacles del Sismògraf. Ho explica la mateixa artista, Dolors Rusiñol.

 

L’exposició de Dolors Rusiñol es podrà visitar fins al 6 de juny a l’Hospici d’Olot. L’artista oferirà una visita guiada el 29 de maig i el dijous 15 d’abril es podrà veure, dins del Sismògraf, un espectacle inspirat en les pintures fetes per Rusiñol.

Respon