Donacions de particulars resolen la falta de mascaretes a l’atenció primària d’Olot

Després que el sindicat de Metges de Catalunya alertés de la falta de material, aquest dimecres, empreses i particulars han entregat centenars de mascaretes a les àrees bàsiques de la capital garrotxina. Mentre s’espera que arribi el material comprat per Salut i Sanitat, es fa una crida a tothom qui pugui oferir equips de protecció per als sanitaris.

Les mascaretes s’han convertit en un imprescindible per lluitar contra el coronavirus

Aquest dimarts Metges de Catalunya alertava de la falta de material de protecció a les àrees d’atenció primària d’Olot. Amb menys de 24 hores, la comarca ha activat el seu costat més solidari i empreses i particulars han entregat mascaretes als organismes que coordinen la crisi del coronavirus a la Garrotxa. Ho explica l’alcalde d’Olot, Pep Berga.

 

Des de l’Hospital d’Olot, el seu gerent, Josep Maria Padrosa, admet que hi ha moments puntuals on pot haver-hi escassetat de material, però demana paciència perquè acabarà arribant.

 

La delegada de Metges de Catalunya a Olot, Teresa Mir, diu a aquesta emissora que esperen resoldre del tot la falta de material amb la compra que ha fet el Ministeri de Sanitat.

 

Des del Departament de Salut també es va explicar aquest dimarts que s’ha fet una compra que ha d’arribar aviat. Mentrestant, organismes públics i entitats socials han fet una crida perquè tothom qui tingui material de protecció per als sanitaris el faci arribar als centres hospitalaris.

Respon