Dos concerts gratuïts a l’aire lliure, aquest dissabte, a Olot

Germà Negre actuarà a la Plaça Major per celebrar el 25è aniversari dels Bastoners i Grallers de l’Esbart Olot; mentre que els Albercocks ho faran a la Plaça Balmes amb motiu de la festa del barri de l’Eixample Popular. 

Els Albercocks actuaran aquest dissabte a la plaça Balmes (Albercocks)


L’últim cap de setmana de primavera porta a Olot dos concerts gratuïts. El primer torn serà per Germà Negre que actuarà aquest dissabte a les 10 h de la nit a la Plaça Major amb motiu dels 25 anys dels Bastoners i Grallers de l’Esbart Olot. Abans del concert, trobada bastonera amb cercavila inclosa de totes les colles de Girona. El director del Grup de Bastoners és Àlvar Borrell.

Albercocks a la Festa de l’Eixample Popular

I de la plaça Major a la plaça Balmes. Perquè aquest cap de setmana arriba també la segona festa d’estiu dels barris d’Olot. Si la setmana passada era el torn de Bonavista, aquest dissabte li toca l’Eixample Popular. La Comissió de Festes i l’entitat Faràndula Racing Team organitzen conjuntament el concert del grup que versiona cançons de Disney, els Albercocks. Serà a dos quarts d’una de la nit. La Núria Masó és membre de la Comissió de Festes del barri.

 

La música de Germà Negre i dels Albercocks coincidirà amb la novena edició de la Shopping Nit d’Olot

 

Respon