Dos detinguts per diferents robatoris a Olot

Un d’ells ha ingressat a la presó i l’altre es tracta d’un menor i està pendent del que decideixi la Fiscalia. El primer es tracta d’un jove de 23 anys i veí de la ciutat, que va ser enxampat quan intentava robar a un comerç. El segon, menor d’edat, se’l va localitzar just després de cometre un robatori a un altre establiment. 


Les dues detencions no tindrien relació entre si, però estarien relacionades amb l’onada de robatoris que s’ha detectat a la capital de la Garrotxa aquest estiu. La primera detenció es va produir la matinada del dimarts de la setmana passada. Una veïna va alertar a la Policia Municipal d’Olot que un jove estava intentant forçar la reixa d’un comerç. Sense èxit, el noi, de 23 anys, va fugir i es va amagar a un habitatge del centre de la ciutat. Els Municipals el van localitzar i li van trobar la barra metàl·lica amb la qual havia intentat entrar al negoci.

El jove tenia antecedents policials i va ser detingut per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i va ingressar a presó després de passar a disposició del jutge.

Segon detingut, poques hores després

Vint-i-quatre hores més tard, la Policia Municipal va detenir un altre jove, en aquest cas menor d’edat i també acusat de diversos robatoris. Els agents el van localitzar gràcies a un testimoni, que va veure com entrava a un comerç del carrer Josep Ayats d’Olot. A la motxilla, hi van trobar els productes saquejats i les eines amb les quals hauria trencat el vidre del negoci. El menor ha passat a disposició judicial i queda a l’espera de la decisió de la Fiscalia de Menors de Girona.

Respon