Dos robatoris en dues nits a Olot

L’últim s’ha produït aquesta matinada a una botiga de roba de la plaça Clarà. La nit de dimecres a dijous també van entrar a una perruqueria de l’avinguda Xile. En tots dos casos s’haurien endut la caixa enregistradora. Es desconeix si hi ha relació entre els fets i els Mossos i la Policia Local han obert una investigació.

La botiga on han entrat a robar aquesta matinada, amb el vidre de la porta trencat (Ràdio Olot)


L’últim dels robatoris s’hauria produït amb la tècnica de l’embornal. Els lladres han rebentat el vidre d’una botiga situada a la plaça Clarà amb una tapa de clavegueram. Es tracta d’un establiment de venda de roba que no té alarma. L’avís l’hauria donat la propietària de la botiga del costat a les sis del matí. Els lladres s’haurien endut la caixa enregistradora.

Aquest, però, no ha estat l’únic robatori dels últims dies. La nit de dimecres a dijous, també n’hi va haver un altre a la ciutat. Uns lladres van entrar a una perruqueria de l’avinguda Xile de la ciutat, a la zona del Pavelló Municipal d’Esports. En aquest cas van forçar el pany i van trencar el vidre de la porta. També es van endur la caixa enregistradora.

Els Mossos i la Policia Local han obert una investigació i es desconeix, a hores d’ara, si els dos robatoris tindrien relació entre si.

 

L’embornal que han utilitzat els lladres per trencar el vidre de l’establiment (Ràdio Olot)

Respon