Dues de les quatre fires d’Olot suspeses per aquest 2020, s’acabaran fent

Olotx2 i la Fira de l’Embotit sobreviuran a les retallades de l’Ajuntament. Aquesta última s’incorporarà a la Fira de Sant Lluc. Orígens i el Festival Veus no es faran, tot i que el consistori “mantindrà activitats musicals” els dies de Nadal. 

La fira de l’embotit també es farà aquest 2020 (Descobreix Olot)


La retallada anunciada per l’Ajuntament d’Olot el passat mes de desembre no serà tan greu com semblava. Al final només dues de les quatre fires suspeses no es faran aquest 2020: són Orígens i el Festival Veus. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, explica que la fira gastronòmica es traslladarà a la primavera del 2021 i el Festival Veus desapareixerà, tot i que es mantindran algunes activitats musicals durant el Nadal.

 

Pel que fa a la Fira de l’Embotit s’introduirà dins la Fira de Sant Lluc que tindrà lloc l’octubre que ve. I l’Olotx2 es farà del 14 al 16 de febrer gràcies a l’impuls dels sectors econòmics. Vayreda ha volgut agrair la implicació del sector turístic, els comerciants i els restauradors.

L’Ajuntament ja pensa en noves fires

El regidor de Promoció Econòmica de la ciutat també assenyala que ja estan treballant per portar nous esdeveniments a la ciutat de cara al 2021.

 

Els nous esdeveniments que prepara l’Ajuntament estarien dedicats a temàtiques diferents a les que s’han vist fins ara.

Respon