El 3×3 de bàsquet, cistelles contra la desigualtat

Després de ser novetat l’any passat en la programació de Festes, el Jovent Republicà torna a organitzar el torneig de 3×3 de bàsquet. Serà a la plaça Campdenmàs a les 4 de la tarda. Els beneficis que s’aconsegueixin a través de les inscripcions aniran destinats a la caixa de resistència pels presos polítics.


L’any passat el Jovent Republicà va decidir organitzar un acte durant les Festes del Tura amb un rerefons social i reivindicatiu. Els joves d’Esquerra volien aportar el seu gra de sorra per lluitar contra la desigualtat i van trobar en el bàsquet el millor esport. Una de les integrants de l’organització, Susanna Pagès, explica com han de ser els equips.


En el seu primer any a les Festes del Tura, el 3×3 de bàsquet va ser un èxit. Per aquest motiu, el Jovent Republicà ha decidit augmentar el número d’inscripcions.


El torneig tindrà lloc avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la plaça Campdenmàs. El Jovent Republicà destinarà tots els diners de les inscripcions a la caixa de resistència pels presos polítics.

Respon