L'hora del debut del Faràndula Ràcing Team a les Festes del Tura

L’entitat s’estrena a la programació de Festes del Tura. Ho fa agafant el relleu de la Penya Weke Weke en l’organització del Ball de l’Hora, un acte que van preparar conjuntament l’any passat. Se celebrarà a les 2 de la matinada al carrer Baix del Tura.

El carrer Baix del Tura s’omplirà de gent i dels millors ritmes durant una hora.

Amb força i fent tremolar la Verge del Tura. D’aquesta manera, el Faràndula Ràcing Team encara les seves primeres Festes. Organitza el Ball de l’Hora, un acte molt esperat per tots aquells que vulguin ballar alguns dels temes més coneguts punxats per DJ Txeco. Un dels membres del Ràcing Team és David Bosch.

 

El Faràndula Ràcing Team no descarta organitzar més actes en les pròximes Festes del Tura, ja sigui agafant el relleu d’altres entitats o fent les seves pròpies propostes. Són joves i tenen molta corda. David Bosch remarca que volen continuar trepitjant el carrer.

 

El Faràndula Ràcing Team es va constituir com a entitat l’estiu del 2018 i, un any després, ja organitza un acte per Festes. Serà aquesta nit, durant 60 minuts, al Ball de l’Hora. Començarà a les 2 de la matinada al carrer Baix del Tura.

Respon