El barri de Sant Roc d’Olot estrena la nova faràndula

Ho farà durant la Festa Major que celebrarà dijous i divendres. A partir d’ara, la vaca Simforosa anirà acompanyada de quatre vedells i portarà un nou vestit. Per primera vegada, una cobla tocarà la música de la faràndula.

A partir d’aquest any, la Vaca Simforosa anirà acompanyada de quatre vedells (Faràndula Sant Roc)

Fer esport és una bona manera per començar una festa major. A Sant Roc ho saben, i per això, encetaran dos dies de celebració amb una cursa popular i un concurs de petanca. Serà aquest dijous al matí. Tot seguit, i per obrir la gana abans de l’esmorzar popular, hi haurà una cercavila molt especial. Hi participarà la nova faràndula del barri. Així ho explica el membre de la Comissió de Festes de Sant Roc Toni Moreno.

 

Després de la missa, dijous a la festa de Sant Roc també hi haurà els concursos de dibuix, parxís i pedra alta. Ja al migdia, l’audició de sardanes donarà pas a una gran arrossada que comptarà amb una trobada d’acordionistes, l’elecció de la pubilla i l’hereu i un homenatge als veïns del barri que tenen més de 90 anys. A la tarda, les havaneres i el partit de futbol serviran per pair el dinar i agafar energies per encarar l’últim dia de festa. Serà divendres amb la missa a l’ermita i la benedicció de les aigües de Sant Roc.

Respon