El Besalú, l'únic equip de Segona Catalana capaç de tombar l'Escala

Els besaluencs sumen la primera victòria del curs (1-0) contra un rival que ho havia guanyat tot
| 16 d'octubre de 2018

Els besaluencs sumen la primera victòria del curs (1-0) contra un rival que ho havia guanyat tot i no havia encaixat ni un sol gol. Entrevistem el seu entrenador, Ernest Bassols.

La celebració al vestidor (CE Besalú)

Escolta l'entrevista a Ernest Bassols al 'Tercer Temps'

El resum de la jornada al futbol territorial

A Segona Catalana, dues victòries. Una d’especialment important: la del Besalú contra l’Escala, el líder que estava imbatut i que encara no havia rebut cap gol. Se’l va marcar el conjunt empordanès al minut 57 i l’1-0 va ser definitiu. El Besalú agafa vida amb la seva primera victòria.

Qui també va guanyar va ser el Sant Jaume de Llierca (3-1 contra el Cassà). El Bosc de Tosca, quart classificat, va empatar (1-1 contra l’Abadessenc) i va perdre el Santa Pau (1-5 contra el Guíxols).

A Tercera Catalana, les Planes va tornar a guanyar (4-0 contra el Santjoanenc) i continua colíder empatat amb l’Amer. L’Hostoles se situa sisè després de la gran victòria al camp del Sant Esteve per 0-5, mentre que el Sant Privat va perdre contra l’Unió Girona per 1-2.

A Quarta Catalana, l’Atlètic Olot va guanyar un derbi de la ciutat contra el Sant Pere Màrtir per 1-0, i un altre equip d’Olot, el San t Roc, va vèncer a Bonmatí per 2-5 i és líder amb tres punts de diferència sobre el Serinyà. A més, Montagut 3 – Joanetes 2, Castellfollit 1 – Abadessenc B 0, la Canya 3 – Cornellà 3 i les Preses 5 – Osor 0. Gran victòria de les Preses per inaugurar el nou camp de gespa artificial.

I en futbol femení, victòria de l’Olot de Primera Catalana contra la Guineueta amb un doblet de Mònica Expósito. Les olotines escalen fins la setena posició.