El Bosc de Tosca guanya la lliga de Tercera i puja a Segona Catalana

El club presenc es treu l’espina de la temporada passada amb l’ascens a una jornada perquè s’acabi la lliga i farà companyia al Besalú el curs que ve. 

bosc de tosca ascens2

El Bosc de Tosca va celebrar l’ascens a Ripoll (@cefboscdetosca)

Fa un any es va quedar amb la mel als llavis, a les portes de l’ascens a Segona Catalana. Però aleshores el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca va tenir més clar que mai que la temporada següent ho tornaria a intentar. I no només ho ha intentat, sinó que ho ha aconseguit a una jornada pel final. Els presencs ja són equip de Segona Catalana. Ho van aconseguir amb una victòria patida al camp del Ripoll, on no van marcar fins al minut 80. Ho explica el president, Xevi Cros.

Cros es mostra més que content a Ràdio Olot perquè l’ascens és el final perfecte d’una feina ben feta i perquè suposa un pas de gegant pel club, que, amb el primer equip més amunt, encara podrà potenciar més el futbol base.

L’ascens matemàtic del Bosc de Tosca ha arribat a una jornada perquè s’acabi la lliga de Tercera Catalana i després de dotze victòries consecutives. L’equip s’ha posat les piles amb una segona volta que Xevi Cros qualifica d’espectacular. Ahir ja ho van celebrar com cal a Ripoll, divendres ho faran després de l’entrenament i dissabte amb l’afició al camp, en l’últim partit.

Mentrestant, l’entitat ja comença a treballar pensant en la temporada que ve, que serà més dura. Aquesta setmana ja parlaran amb jugadors i aviat ho faran amb els entrenadors amb la intenció que continuïn al club.

Dos equips a Segona

Amb l’ascens a Segona Catalana, el Bosc de Tosca farà companyia al Besalú, que ahir va celebrar la permanència a casa. Va perdre per 0-2 contra el Tordera, però ja estava salvat. Aquest cap de setmana, el club besaluenc també ha confirmat la continuïtat de Quique Beltrán a la banqueta.

Respon