El campionat català d'hivern de natació aleví portarà un miler de persones a Olot

El Club Natació Olot acollirà, de divendres a diumenge, el Campionat de Catalunya d’hivern de natació aleví. L’esdeveniment portarà a la Garrotxa més d’un miler de persones, entre nedadors, entrenadors, delegats, familiars i seguidors.

Campionat de Catalunya d'hivern de natació aleví al CNO

La setmana passada, Olot va ser la capital del futur de la gimnàstica artística, i ara ho serà de la natació. El Campionat de Catalunya d’hivern de categoria aleví comportarà la presència d’una massa de persones que durant l’any es veu poques vegades en esdeveniments esportius a la comarca. En total, demà arribaran a la capital de la Garrotxa uns 400 nedadors procedents de clubs d’arreu del país. I, amb ells, acompanyants que elevaran el nombre de persones a més d’un miler. La majoria faran dues nits a Olot.

Ja fa mesos que el CN Olot va començar a preparar la cita que començarà demà al matí i que s’allargarà durant tot el divendres, dissabte i diumenge. Un dels responsables de l’organització és el director tècnic de natació del club, Antonio Oliveira.

Nou nedadors de casa

L’esdeveniment també serà molt especial per als nedadors de casa que tindran l’oportunitat de viure’l en primera persona. N’hi haurà nou, i Oliveira no els posa cap objectiu classificatori. Tot just comencen a competir i la formació encara és el més important.

Els més petits no pensen en medalles. En canvi, qui sí que ho pot fer és el júnior David Granados. És el millor esquenista català de la seva categoria i el cap de setmana passat es va proclamar campió d’Espanya amb la selecció catalana.

Respon