El Campionat de Catalunya es queda a Olot

El CPA Olot es proclama campió de Catalunya al pavelló Pla de Llacs d’Olot. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han completat un molt bon ‘Trampa mortal’ i han superat clarament els seus rivals. El Girona ha patit per conservar la segona posició per davant del Masnou. Per sobre de tot, el més important és que les patinadores de tots els grups han pogut tornar a competir 400 dies després.

Les campiones de Catalunya (Sandra Sotillo)

Així hem narrat el ‘Trampa mortal’ a Ràdio Olot


Escolta la retransmissió sencera aquí


Sense l’escalfor de l’afició a dins del pavelló, però amb tota la força de la il·lusió de patinar a casa. Així han sortit a pista les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot, que han fet una gran coreografia 400 dies després. El ‘Trampa mortal’ ha rebut les millors notes del Campionat de Catalunya amb diferència. Tots els jutges li han donat la victòria i fins i tot s’ha emportat un 9,9 en l’apartat artístic. Els entrenadors, Ricard Planiol i Ester Fàbrega, no podien estar més contents de l’execució del seu equip. Són declaracions a la retransmissió de Ràdio Olot.

 

 

Superioritat olotina

El CPA Olot s’ha imposat clarament al Girona i al Masnou, que s’han disputat la segona posició amb els balls ‘Ella’ i ‘Efecte al·lucinogen’. Les gironines han quedat segones per dues dècimes i un white de diferència (82,9 a 82,7). La seva entrenadora, Nuri Soler, explica que havien canviat la meitat de la coreografia respecte de l’any passat i que no els ha sortit com esperaven.


Les patinadores del CPA Olot, a Olot (David Planella)

El B millora una posició

Per la seva banda, el segon equip del CPA Olot ha inaugurat la competició amb el seu ball ‘Dia de difunts’. Les noies de Gemma Jou i Olga Martí han patinat amb molta seguretat i, amb 65,7 punts, han superat el Mataró i el Sant Just. Han quedat setenes quan l’any passat van ser vuitenes. I ho han fet amb una dificultat afegida: amb vuit patinadores menys al grup.


Torna el patinatge, tothom hi guanya

Ha estat una tarda rodona de patinatge artístic a Olot. Aquest era el primer campionat de grups de xou grans de la temporada. Feia més d’un any que les patinadores no en vivien cap i el retorn en plena pandèmia, i amb mesures de seguretat, ha estat al Pavelló Pla de Llacs. El CPA Olot ha complert a la pista i a fora: no només ha triomfat en la competició, sinó també en l’organització. El president del club és Josep Sagués.

 

El patinatge artístic ha omplert el Pavelló Pla de Llacs d’Olot durant tot el cap de setmana. Avui diumenge s’ha disputat la competició de xou gran, però ahir dissabte ja es va fer la de xou petit amb 22 grups participants. El campió d’aquesta modalitat va ser l’Aldea, que va empatar amb el Tona en la puntuació global i va guanyar per whites.

Respon