El Campionat d'Espanya del CPA Olot, dissabte, en directe a Ràdio Olot

El Club Patinatge Artístic Olot buscarà els bitllets per a l’Europeu i el Mundial en el Campionat d’Espanya d’aquest dissabte. Les patinadores de Ricard Planiol tornen a ser les grans favorites per endur-se el que ja seria el seu tretzè títol estatal. L’equip d’esports de Ràdio Olot ho explicarà en directe des de Vilanova i la Geltrú.

promo cpao estatal

El Club Patinatge Artístic Olot pot aconseguir el seu tretzè campionat d’Espanya i a Ràdio Olot ho explicarem en directe en una retransmissió de patinatge artístic que començarà a dos quarts de sis de la tarda. Amb David Planella, Pau Masó i Gemma Jou, viurem íntegrament tota la competició de grups de xou grans; les actuacions de 20 grups que lluitaran per coronar-se com a campions estatals. Com en l’últim Campionat de Catalunya, el Girona i el Masnou tornaran a ser els principals contrincants del gran favorit: el CPA Olot.

El Campionat d’Espanya es disputarà al complex esportiu Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, en un pavelló amb capacitat per a 2.000 espectadors que, en els últims anys, ja ha acollit algun Campionat de Catalunya (sempre amb victòria olotina). Les entrades de la competició de grups de xou grans de dissabte a la tarda ja estan esgotades i, com sempre, l’afició del CPA Olot  tornarà a ser la més nombrosa.

L’or és imprescindible

El Campionat d’Espanya no és una competició qualsevol. En joc, hi haurà els bitllets de l’Europeu de Porto (Portugal) i del Mundial de Novara (Itàlia), però només el primer classificat podrà ser a totes dues cites internacionals (el segon només podrà anar al Mundial i el tercer a l’Europeu). El CPA Olot vol ser a tot arreu, de manera que la capitana, Anna Quintana, ja avisa que no es conformaran amb res més que no sigui la medalla d’or.

El Campionat d’Espanya de patinatge artístic s’encetarà demà divendres amb els grups petits i continuarà dissabte amb la competició més esperada: la dels grups grans, on participarà el CPA Olot. L’obertura del campionat serà a dos quarts de sis de la tarda, la mateixa hora que començarà la retransmissió de Ràdio Olot. Dissabte a la tarda, el patinatge artístic serà el gran protagonista d’aquesta antena.

Respon