El Campionat d'Europa de grups de xou de patinatge es trasllada al setembre

Ja hi ha dates confirmades per World Skate: l’Europeu es farà del 9 al 13 de setembre a Almere, la mateixa ciutat holandesa que l’havia d’acollir a principis de maig.

El CPA Olot ha guanyat, de moment, el gironí i el català d’aquesta temporada (Sandra Sotillo)

El Club Patinatge Artístic Olot ja sap quan competirà en el Campionat d’Europa de grups de xou, si s’hi classifica. L’Europeu d’Almere (Països Baixos) serà del 9 al 13 de setembre, just després de les Festes del Tura (del 4 al 8). Ho ha confirmat aquest migdia la federació mundial, World Skate, després d’arribar a un acord amb la federació holandesa, l’organitzadora del campionat d’aquest any.

El que encara és una incògnita és la data del Campionat d’Espanya, el classificatori per a l’Europeu dels Països Baixos i el Mundial del Paraguai. La Federació Espanyola de Patinatge l’està buscant després que l’estatal no es pogués disputar el cap de setmana passat a Lleida. Tampoc es podrà fer el Campionat d’Espanya de grups júniors ni el Trofeu Ciutat d’Alcoi. Tots dos, amb presència del CPA Olot, estaven previstos per finals de març i s’hauran de fer més endavant.

Mira aquí la nova coreografia del CPA Olot

Respon