El canvi com a oportunitat: el CTT Olot unifica equips i aposta per la joventut

L’entitat aprofitarà els canvis en la competició que ha impulsat la Federació Espanyola per unificar les dues plantilles del club i augmentar el nivell dels seus jugadors sub-23. Enguany, la Divisió d’Honor suma sis equips i un grup més. El club valora positivament el nou format, ja que permet desplaçaments més curts.

El CTT Olot ja ha tornat als entrenaments per preparar la propera temporada (CTT Olot)

A principis de març, el Club Tenis Taula Olot s’acomiadava de la temporada 2019/2020 abans del previst. A Divisió d’Honor, encara quedaven cinc jornades per disputar i el conjunt d’Óscar Gallego era el sisè classificat. El coronavirus va obligar a aturar la competició i no va permetre els descensos, però sí els ascensos. Això ha permès ampliar els equips de la categoria de 24 a 30 i dividir la competició en 3 grups de 10.  Això ha agradat al Club Tennis Taula Olot que valora positivament aquest canvi, sobretot a nivell econòmic. El seu vicepresident és Xavier Sellas.

 

També s’han fet canvis en la Primera Nacional, on juga el segon equip. Tot i que encara no se sap amb quins equips compartirà, el que sí que és segur és que es veuran les cares amb el Tramuntana i el Cassà. Les modificacions tant a Divisió d’Honor com a Primera han permès unificar les plantilles dels dos primers equips del club. Això vol dir que els jugadors joves entraran en dinàmica del primer equip més sovint. Arnau Roca, Oriol Puigmal, Sergi Bahí, Víctor Flores i Adrià Pommier compaginaran les dues categories i compartiran equip amb Diogo Pinho i Marc Caymel, fixes a la segona divisió estatal. Segons Sellas això  és “un reconeixement “a l’esforç dels més joves.

 

La Federació Espanyola de Tenis Taula contempla dos escenaris per tornar a la competició. En el primer, el curs començaria el 17 d’octubre i la segona volta es disputaria a partir del gener de 2021. L’altre escenari és jugar les dues voltes en un calendari comprimit. En aquest cas, la competició començaria a principis de l’any vinent.

Respon