El Carnaval Infantil és el primer a disfressar la ciutat d’Olot

Els més petits seran els primers a celebrar el carnestoltes a la capital de la Garrotxa. Serà aquest dissabte amb una rua que anirà de la plaça Clarà fins a la plaça Major, on s’acabarà amb un espectacle per a tota la família. Està previst que milers d’infants participin en la primera de les dues grans cites del carnaval a la ciutat.

El cartell d’aquest any és de Llibertat Beà

Durant dos caps de setmana, les disfresses i les carrosses es convertiran en els protagonistes a Olot. Aquest dissabte, la festa i la rauxa la posa el Carnaval Infantil. Serà amb una rua presidida pel rei i la reina Carnestoltes escollits per les dues entitats organitzadores: Esplais de la Garrotxa i Els Escoltes. Un dels membres d’Esplais, Eloi Salagueda, explica a Ràdio Olot, que la principal novetat és que seran les dues entitats les úniques organitzadores del carnaval infantil.

 

A més del rei i la reina, el grup de percussió Timbus també posarà ritme a la cercavila. El recorregut s’iniciarà a les 4 de la tarda a la plaça Clarà i acabarà a la plaça Major. Allà s’hi llegirà el pregó i es farà un ball a càrrec del grup Farem Salat que servirà per obrir la gana i donar pas a un berenar popular. Cada any milers d’infants participen en el carnaval infantil.

 

El Carnaval Infantil és el primer pas abans de la gran celebració que viurà la ciutat el cap de setmana següent. El 29 de febrer la capital de la Garrotxa viurà un dels últims carnavals de les comarques gironines. Serà amb la gran rua, el ball de la dona, el sopar de colles i el concert d’Orquestra Maribel al Pavelló Firal.

Respon