En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Castelló d'Alfredo queda a les portes de l'ascens a Segona A i tindrà una segona oportunitat

Alfredo Gutiérrez no juga cap minut en la derrota del Castelló als penals contra el Logroñés
| 19 de juliol de 2020

Alfredo Gutiérrez no juga cap minut en la derrota del Castelló als penals a l'eliminatòria de campions per pujar a Segona A. El Logroñés s'emporta l'ascens al futbol professional, mentre que el Castelló s'haurà de reenganxar a la resta del play-off.

Era una autèntica final per pujar a la Segona Divisió A. Una victòria equivalia a l'ascens més preuat. I el Castelló d'Alfredo Gutiérrez la tenia a l'abast després d'avançar-se en el marcador ja a la primera meitat gràcies a un cop de cap de Gálvez. A la segona, però, el Logroñés va fer un pas endavant, va dominar el joc i va fer mèrits per empatar. Ho va estar a punt d'aconseguir amb un gol fantasma, però l'àrbitre va considerar que la pilota no havia entrat. Al final, va ser gràcies a un penal.

L'1-1 va portar el partit a la pròrroga i, posteriorment, a la tanda de penals. Arribats a aquest punt, podia haver guanyat qualsevol i la moneda va caure del costat del conjunt de la Rioja (2-3). Alfredo Gutiérrez, que es va asseure a la banqueta, no va jugar cap minut i, com el seu equip, buscarà una segona oportunitat entre setmana en la segona eliminatòria.

Les semis del play-off

Castelló-Penya Deportiva, Barça B-Badajoz, Cultural-Sabadell i Atlètic Balears-Cornellà són els partits de semifinals.