El Catalunya Amputee Football Experience busca data per tornar quatre anys després

El torneig de futbol per a amputats ja tenia dates (a principis de juny) i seu (els camps del Bosc de Tosca), però ha quedat anul·lat ‘sine die’ per culpa del coronavirus. Tot i que no serà fàcil, la intenció dels organitzadors és recol·locar-lo en el calendari.

El primer Catalunya Amputee Football Experience es va fer als camps del Bosc de Tosca fa quatre anys

En els propers mesos, els camps del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca podrien tornar a acollir el Catalunya Amputee Football Experience. Fa poques setmanes, la celebració d’aquest torneig de futbol per a amputats ja estava confirmada (per a principis de juny), però l’arribada del coronavirus ho ha capgirat tot i ha fet canviar el temps verbal. El president del Bosc de Tosca és Xevi Cros.


La idea és que sigui aquest 2020 o, com a molt, el 2021, però caldrà trobar un forat en el calendari. El periodista Jordi Sunyer és un dels principals organitzadors del torneig.


Si no hagués esclatat la crisi del coronavirus, el Catalunya Amputee Football Experience s’hauria disputat del 5 al 7 de juny a les instal·lacions del Bosc de Tosca amb la presència de quatre seleccions internacionals: Espanya, França, Israel i Escòcia. Pràcticament tot estava a punt.


El Catalunya Amputee Football Experience es va disputar per primera vegada el 2016 i, malgrat les dificultats organitzaves, va ser tot un èxit. Ara, quatre anys després, es volia repetir l’experiència amb els mateixos organitzadors al capdavant: el Bosc de Tosca, Jordi Sunyer i Zacaries Oualid, el jugador garrotxí de futbol per a amputats que forma part de la selecció espanyola i que el 2016 va aixecar el trofeu de campió davant de la seva gent.

Respon