El CB Garrotxa es reforça amb dos jugadors nord-americans i guanya l'Arbúcies

Les noves incorporacions, Thomas i Lawrence, van tenir un paper decisiu en la victòria contra un rival directe per la permanència a Primera Catalana. 

Thomas, del CBGX (Isaac Planella)

 

Thomas, un dels dos fitxatges (Isaac Planella)

El CB Garrotxa-Santjoanenc s’ha reforçat amb dos jugadors nord-americans: un escorta i un aler, que també pot jugar de 4. Thomas i Lawrence, en Tomàs i en Llorenç com els han batejat des de l’afició, ja van debutar ahir contra l’Arbúcies; van anotar 21 i 20 punts, respectivament, i van ser claus en la victòria per 70 a 62.

Guanyar l’Arbúcies, un rival directe, i emportar-se el bàsquet average era gairebé obligat si el Garrotxa volia continuar amb opcions reals d’assolir la permanència a Primera Catalana. Els de Perarnau ho van aconseguir en un pavelló de Sant Joan ple a vessar. La crida a l’afició de la Grada Jove va funcionar.

Amb la victòria contra l’Arbúcies, el CB Garrotxa deixa les places de descens directe i se situa en l’últim lloc de la promoció de permanència, amb sis victòries i 15 derrotes. La setmana que ve, desplaçament molt important a la pista del cuer, el Club Esportiu Onyar.

La mala notícia basquetbolística del cap de setmana va ser la derrota del femení del CB Olot, que va perdre a casa contra el Lluïsos de Gràcia per només tres punts: 62 a 65.

Respon