El CB Garrotxa-Santjoanenc celebra la primera victòria del 2016

Els de Pep Perarnau, de Primera Catalana, van derrotar el Mataró B amb claredat
| 8 de febrer de 2016

Els de Pep Perarnau van derrotar el Mataró B amb claredat. El partit va començar sent igualat, però els garrotxins el van acabar dominant. Com sempre, empesos per l'afició.

Els jugadors del CB Garrotxa fan pinya amb el seguidors (Isaac Planella)

Després de quatre jornades sense fer-ho, el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc va tornar a guanyar; i com no podia ser d’altra manera, a casa. 84 a 61 va ser el resultat aconseguit pels de Perarnau contra el Mataró “B”, un dels rivals a la permanència a Primera Catalana. Pep Perarnau, entrenador del primer equip, ha explicat a Ràdio Olot que malgrat el resultat, “no va ser un partit fàcil”.

Com totes les victòries d’aquesta temporada, els santjoanencs van aconseguir també aquesta a casa. De moment, 5 partits guanyats i tots al Pavelló de Sant Joan. Segons Perarnau, “l’afició és un més” per aconseguir tots aquests punts. El pavelló i els seguidors es van bolcar, una vegada més, amb l’equip, i els jugadors, segons Perarnau, van anar “tots a una”.

Dues derrotes a la pròrroga o petits errors als minuts finals són alguns dels detalls que han fet perdre molts partits als de Sant Joan. Perarnau ha afirmat que un dels components importants a l’hora de guanyar és “la sort”, un factor que fins ara no els ha acompanyat gaire.

Proper partit

Després d’haver aconseguit aquesta important victòria a casa, als garrotxins els toca desplaçar-se la setmana que ve a la pista del Quart B, un equip que és novè im segons Perarnau, “força irregular”. En cas d’aconseguir-la, seria la primera victòria de la temporada a fora de casa i, molt probablement, permetria als santjoanencs sortir del descens directe a Segona Catalana.