El CB Olot femení assoleix la salvació virtual; el masculí ja ha baixat matemàticament

Les noies de Mari Comino guanyen l’Escola del Carme i són vuitenes de Primera Catalana, mentre que els nois d’Albert Plana perden a Sils i ja són equip de Territorial. 

senior-femeni-a-14-15

El femení del CB Olot A va guanyar dissabte a casa per un ajustat 67 a 66 a l’Escola del Carme A. Els dos punts deixa les olotines vuitenes i els permet respirar més tranquil·les de cara a la permanència, que ja han aconseguit de manera virtual. Ara mateix, estan empatades de punts amb el Club Natació Terrassa. Diumenge que ve, a les 12 del migdia, desplaçament a Tordera; un equip que és sisè, amb només un punt més.

També a Primera Catalana, però masculina, el Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc va perdre a la pista de l’Arbúcies, després d’haver aconseguit una important victòria a casa la setmana passada. Els de Xevi Sala van perdre 72 a 42, resultat que els manté antepenúltims amb 35 punts, els mateixos que la Garriga i el Cardedeu. Depenen de si mateixos per jugar la promoció per no baixar. Dissabte, els garrotxins tindran un altre partit clau; aquesta vegada al Pavelló de Sant Joan a les 6 de la tarda contra la Cellera, vuitè classificat.

El descens de l’Olot A

A Tercera Catalana, ni l’Olot A ni el Santjoanenc B van aconseguir guanyar els partits corresponents a la vint-i-vuitena jornada de lliga. Els olotins d’Albert Plana van perdre 59 a 43 a la pista de l’Athlètic Silenc, i els de Sant Joan ho van fer per 73 a 61 contra el Caldes de Malavella. Mentre l’Olot ja té els dos peus a la Territorial Gironina, el Garrotxa-Santjoanenc B encara pot optar al play-off per pujar a Segona Catalana. La cara i la creu en una mateixa categoria.

D’altra banda, en bàsquet femení, l’Escola Pia va humiliar el Bàsquet Esplais. Les olotines van guanyar amb un contundent 37 a 70 a les de Castelló d’Empúries. Una victòria contra les penúltimes de la categoria que les col·loca sisenes, empatades de punts amb el Bàsquet Torroella.

Respon