El cinema d’Olot obrirà al 26 de juny amb la reestrena de ‘Cinema Paradiso'

Tot i que ja ho podria fer ara, s’esperarà uns dies per tenir més estrenes. Les mesures de seguretat i higiene faran que canviï tot allò que fèiem abans d’entrar a la sala. També canviaran els horaris de les projeccions i el temps de neteja dels espais. El principal objectiu és evitar aglomeracions.

Cinemes Olot tornarà a obrir les portes el 26 de juny (Descobreix Olot)

Un dels canvis serà en les entrades. Passaran a tenir només una part en lloc de dues com fins ara, i s’hauran de validar a través d’un codi de barres. També passaran a estar totes numerades i a la sala es mantindrà la distància de seguretat entre els espectadors de diferent nucli familiar. Ho explica el gerent de Cinemes Olot, Jordi Descals, a Ràdio Olot.

 

Cinemes Olot tronarà a obrir el 26 de juny, igual que el 90% de les sales de tot el territori. Tot i que ja ho podria fer en aquesta fase 2, les poques estrenes fan que les sales prefereixin esperar uns dies més. Per a llavors hi haurà nous horaris i preus populars. Descals afirma que volen que la gent “perdi la por”.

 

Sense llaminadures a granel

També es recuperaran pel·lícules de mesos abans del confinament que van tenir bona rebuda. Tot i això, una bona estrena no pot començar sense una beguda o crispetes. Tot i la pandèmia seguiran havent-hi crispetes als cinemes i també llaminadures, que a partir d’ara no seran d’autoservei.

 

A la fase dos les sales de cinema podrien obrir amb un 30% del seu aforament. A la fase tres, el percentatge puja fins al 50% de la seva capacitat. Els Cinemes d’Olot no tornaran fins al dia 26 i, com a curiositat, ho faran amb una reestrena de ‘Cinema Paradiso’.

Respon