El Ciutat d'Olot de rugbi arriba a la tretzena edició

El Garrotxa Rugbi Club i el Manresa es veuran les cares en un partit que promet ser d’allò més igualat. Una bona proposta per continuar visquent la vessant més esportives d’aquestes Festes del Tura.

El torneig Ciutat d’Olot és un clàssic de les Festes del Tura (Garrotxa RC)

I que aquest any serà un sol partit del Garrotxa Rugbi Club contra el Manresa. Es disputarà aquest dissabte a les 4 de la tarda al camp de l’Estadi Municipal d’Atletisme i servirà de preparació de cara a la temporada. El president del Garrotxa, Ferran Ortiz, i l’entrenador, Adrián Ortiz, destaquen el rival, amb qui sempre hi ha hagut molta igualtat, i esperen viure una gran tarda de rugbi.

 

El Garrotxa RC ha tingut dificultats per trobar rival perquè les pretemporades dels equips de Divisió d’Honor Catalana o de Primera tot just comencen ara i és aviat per organitzar amistosos de preparació. L’any passat, per Festes, el camp de l’Estadi d’Atletisme també va acollir la Supercopa de Catalunya de rugbi entre el Barça i la Santboiana. El Garrotxa ha intentat repetir l’organització, però en aquesta ocasió la Federació Catalana ha triat el Baldiri Aleu, el camp de la Santboiana que inaugura una remodelació.

Respon