El Clàssic dels Volcans, a punt d'arrencar motors

El Motor Antic Garrotxa ja té a punt l’onzè ral·li Clàssic dels Volcans. Es farà demà i hi participaran gairebé un centenar de cotxes que sortiran d’Olot i passaran per quatre comarques.

classic volcans

El Clàssic dels Volcans serà el tercer ral·li de la Copa Catalana de regularitat per a clàssics i acollirà els millors equips del país d’aquesta especialitat. Està format per tretze trams i té més d’un centenar de punts de control secrets. Se sap que els pilots hauran de passar per les comarques de la Garrotxa, el Ripollès, Osona i el Pla de l’Estany, però el recorregut complet no s’ha fet públic abans per evitar que hi anessin a entrenar-se.

Hi participaran un centenar d’equips (la majoria catalans i també algun de França, l’Aragó i el País Valencià), cosa que permetrà al públic veure de prop cotxes clàssics de tot tipus. A diferència de les edicions anteriors, aquest any, el Clàssic dels Volcans del Motor Antic Garrotxa no tindrà tram espectacle i arrencarà motors dissabte a un quart de dotze del migdia. S’hauria d’acabar a les nou del vespre.

Respon