El Club Escacs Olot surt al carrer per les Festes del Tura

Seguint la mateixa fórmula des de fa cinc anys, ha organitzat un campionat per a aficionats i un altre per a federats computable pel circuit gironí. En total s’espera sumar un centenar de persones entre les dues competicions.

El Campionat d’Escacs reunirà prop d’un centenar de participants.

Fer créixer els escacs a la ciutat i apropar-los a la gent. Amb aquesta premissa, el Club Escacs Olot ha decidit introduir una de les novetats que ha preparat pel Campionat d’aficionats. Aquesta competició, sense més objectiu que passar una bona estona, es trasllada al Firal per desmitificar la por a aquest esport. El president de l’Escacs Olot és Lluís Puigverd.

 

Pels que tinguin més de 1.500 punts al rànquing català hi ha la versió competitiva del torneig. El Campionat d’Actius de Festes és la penúltima prova del circuit gironí. Puigverd assegura que serà una bona oportunitat per veure partides d’un gran escacs i que el nivell del club olot és molt bo.

 

Els dos campionats començaran a les 4 de la tarda. Les inscripcions pel Campionat d’Aficionats es poden fer a la seu del Club Escacs Olot fins mitja hora abans.

Respon