El Club Natació Olot posa fil a l'agulla a la segona fase de reformes

Després de remodelar la part més antiga de les instal·lacions, ara toca l’edifici central. El club engegarà un procés participatiu a través d’un concurs d’idees. En l’assemblea ordinària de divendres passat, els socis van donar via lliure a la junta directiva perquè contracti un crèdit i tiri endavant la segona fase.

 

Imatge de les instal·lacions de la primera fase (Ràdio Olot)


La crisi del coronavirus no ha afectat el projecte de reforma de les instal·lacions del Club Natació Olot. Abans que arribés la pandèmia, el club ja havia inaugurat la primera fase, en què va remodelar la part més antiga: va fer una nova piscina exterior, una nova sala d’aigües i va reformar el gimnàs. Ara, és el torn de l’edifici central, però abans de tirar endavant aquesta segona fase, el CN Olot ha volgut assegurar la qüestió econòmica. Divendres es va fer l’assemblea ordinària de socis i la junta directiva va portar a votació la possibilitat de demanar un crèdit per tirar endavant la segona fase. També es van presentar els números de l’entitat. Malgrat les obres de la primera fase i el contratemps que ha suposat el coronavirus, la presidenta, Gemma Soy, explica que són bons.

 

En els últims mesos, el CN Olot ha tancat els números de la primera fase de la reforma i ha analitzat la seva situació econòmica per saber quina capacitat d’endeutament pot tenir per afrontar la segona part del projecte. Aquesta afecta l’edifici central i engloba serveis administratius, bar, sala social, una zona d’spa i una ampliació dels vestidors. I seran els socis els encarregats de decidir com es farà a través d’un concurs d’idees que es posarà en marxa aviat.

 

La segona fase de les reformes del CN Olot no comportarà cap increment a les quotes que paguen els socis, que ja es van apujar dos euros quan es va fer la primera.

Respon