El Club Patinatge Artístic Olot incorporarà patinadores de fora per primera vegada

Les vuit baixes del grup A, entre elles patinadores molt joves, han obligat el club a obrir les portes per assegurar la continuïtat del primer equip i no desmantellar el júnior. La temporada que ve, el CPA Olot tindrà quatre patinadores del Bescanó.

El CPA Olot incorporarà quatre patinadores noves. (Sandra Sotillo)

El CPA Olot començarà una nova etapa la temporada que ve. Els World Roller Games de Barcelona han estat parada final de trajecte per a vuit patinadores del primer equip: Anna Quintana, Ester Planella, Júlia Font, Mireia Morera, Aina Cruz, Núria Miquel, Elena Mansilla i Paula Sotillo. Les quatre últimes tot just tenen entre 18 i 20 anys, i cobrir tantes baixes amb júniors hauria deixat molt tocat l’equip d’aquesta categoria. Per això, el club ha hagut de prendre una decisió. Per no desmantellar el júnior i mantenir el primer equip a l’alt nivell, ha obert portes per primera vegada i ha incorporat quatre patinadores de fora. En parla a Ràdio Olot el director tècnic i artístic del CPA Olot, Ricard Planiol.

 

Els quatre fitxatges que ha fet el CPA Olot per a la temporada que ve provenen del Bescanó. Són Nora Font, Júlia Ruano, Anna Noguer i Ignasi Ciurana. Tots tenen experiència en diversos europeus júniors. De fet, el grup bescanoní és el vigent tercer classificat continental i també es va penjar la medalla de bronze el 2017. A banda, també seran novetat al primer equip olotí les fins ara júniors Carla Vendrell i Natàlia Villatoro, a més d’Emma López i Magalí Feu, que pugen del B, i Eli Prat i Jana Sagués, que ja han patinat algun campionat aquesta temporada. Ricard Planiol i Ester Fàbrega tindran un equip de 24 patinadores.

Respon