El Club Tennis Olot i Integra, junts en un projecte que fomenta l'esport i la inclusió social

La iniciativa permet a nois i noies de l’escola Joan XXIII aprendre a jugar a tennis. S’ha posat en marxa aquest curs i l’experiència del primer grup d’alumnes en el primer trimestre ha estat tot un èxit.

Imatge: CT Olot

Són Ignasi Vila i Núria Fité, director del Club Tennis Olot i gerent d’Integra, respectivament. Les dues entitats s’han unit per tirar endavant una iniciativa que permet a nois i noies de l’escola Joan XXIII d’Olot aprendre a jugar a tennis. Ho fan cada dilluns al migdia. El projecte ha començat aquest curs i estarà format per tres grups d’alumnes diferents; un per trimestre. El primer ha acabat l’experiència aquesta setmana i, segons Ignasi Vila, ha donat fruits.


El projecte del Club Tennis Olot i Integra va més enllà de l’esport i totes les parts esperen que es consolidi i s’allargui en els propers cursos. A banda del tennis, l’associació per a la inclusió social també té treballa amb rugbi, futbol, natació i activitat física general, gràcies a acords de col·laboració amb el Garrotxa Rugbi Club, la Fundació de la Unió Esportiva Olot i l’Ajuntament de la ciutat.


Recupera l’entrevista sencera al ‘Tercer Temps’

Respon